1. SALONUL MELISSA

Restaurantul nostru se deosebeşte prin combinaţia ideală între bucătăria internaţională şi cea tradiţională. La noi confortul şi tradiţia, distracţia şi mesele de afaceri găsesc un teren proprice pentru a se desfăşura în cele mai bune condiţii.

Salonul Melissa este locul unde se serveşte atât micul dejun bufet cât şi comenzile á la carte. Meniul vă pune la dispoziţie preparate din bucătărie internaţională, ungurească sau autohtonă. Pentru gurmanzi bucătăria vă stă la dispoziţie cu diferite specialităţi.

Doar aici puteţi gusta cele mai rafinate preparate.

 

 

2. DAPHNÉ CAFÉ

Situat în lobby-ul hotelului, cu o capacitate de 40 locuri barul vă stă la dispoziţie cu un bogat sortiment de băuturi, cocteiluri, specialităţi de cafea şi prăjituri. Sporovăiala prietenească, discuţiile de afaceri, toate decurg aici în cel mai firesc mod.

Aici puteţi savura dulceaţa prăjiturilor, varietatea cocteilurilor.

 

 

3. ROOM-SERVICE

Pentru a servi micul dejun sau cina, nu este nevoie să părăsiţi camera. Micul dejun la pat sau la o cină romantică putem să vi le servim întotdeauna în cameră. Room service-ul funcţionează între orele 8:00-23:00.

 

 

4. ÎNTRUNIRI DE FAMILIE, BANCHETE

Pentru diverse evenimente de familie, ocazii speciale, vă stau la dispoziţie atât salonul Melissa cât şi Salvia. Pentru alcătuirea meniului, planificarea bufetului, vă stau la dispoziţie personalul calificat al restaurantului. Vă asigurăm şi amenajarea sălii, huse pentru scaune, baloane, aranjamente florale.