1. CONFERINȚE

FSZ_3240

Orice acţiune organizată de firmă trebuie să aibă efectul scontat, să rămână întipărită mult timp în memoria participanţilor, fie ei invitaţi, fie organizatori. La baza reuşitei unei acţiuni stau o organizare foarte bună şi un serviciu pe măsură.
Noi nu punem la dispoziţia clienţilor doar spaţiul necesar ci şi experienţa noastră în organizarea unei eveniment oferind consultanţă, venind cu idei şi programe atractive pentru asigurarea reuşitei.

Vă stau la dispoziţie pentru organizarea conferinţelor, discuţiilor de afaceri, recepţiilor, nunţilor şi întrunirilor de familie: SALON SALVIA și SALON MENTHA.

Facilități:

  • videoproiector
  • retroproiector
  • ecran de proiecţie
  • flipchart
  • video
  • TV
  • sistem de sonorizare
  • microfoane fixe şi mobile
  • telefon, fax, xerox

Capacitate:

Salon SALVIA: 150 persoane

Salon MENTHA: 40 persoane

Salon SALVIA: 100 persoane

Salon MENTHA: 20 persoane

Salon SALVIA: 60 persoane

Salon MENTHA: 15 persoane

Salon SALVIA: 150 persoane

Salon MENTHA: 30 persoane

Salon SALVIA: 120 persoane

Salon MENTHA: 22 persoane

 

2. TEAM BUILDING

Organizăm treninguri team building adaptate fiecărei cerinţe coordonate de instructori profesionişti, sub a căror îndrumare au loc jocuri, provocări, activităţi în zilele de iarnă. Toate acestea au ca scop dezvoltarea individului şi a echipei pentru obţinerea unor rezultate mai bune şi totodată, sunt o binemeritată relaxare.
Cel mai simplu joc este cel care se desfăşoară într-o sală iar cel mai complex implică efortul fizic din partea participanţilor. În alcătuirea programelor ţinem cont de desfăşurarea acestora în mijlocul naturii ca de exemplu orientare în natură, călărie, canyoning, tir sau curse cu obstacole.

Simple sau complexe, aceste activităţi sunt pline de umor, revelaţii şi surprize şi au un efect pozitiv care persistă pentru multă vreme în rândul participanţilor.

 

 

3. NUNȚI ȘI SĂRBĂTORI DE FAMILIE

Personalul nostru posedă cunoştinţele şi experienţa necesare pentru a transforma fiecare ocazie într-o sărbătoare de neuitat. Începând de la primele discuţii şi terminând prin a conduce ultimul oaspete, prin profesionalismul de care dau dovadă angajaţii vă stau la dispoziţie alcătuind meniuri, pregătind tortul miresei, decorând sălile, atenţi la fiecare detaliu, pentru a garanta amintiri de neuitat.
Comenzile pe care ni le trimiteţi devin valabile numai în momentul confirmării lor de către unitatea noastră. În confirmare vor fi cuprinse tarifele pentru serviciile solicitate însoţite de toate detaliile necesare.

Sălile, în funcţie de preferinţe, putem să le împodobim pentru a le face mai atractive. Huse pentru scaune, aranjamente florale, baloane personalizate, luminări, candele, cărţi de vizită şi meniuri vă stau la dispoziţie.

 

 

4. PROGRAME SUPLIMENTARE

În cazul acţiunilor care durează mai multe zile dar şi al cinelor festive, organizăm cu plăcere programe care vor face din perioada petrecută la noi una foarte greu de uitat. Fie că este vorba de o mică excursie, de o cină festivă în acorduri de pian sau însoţită de muzica unei formaţii, de un program de patinaj organizat pe patinoarul artificial de lângă hotel, toate acestea le putem organiza pentru a contribui la reuşita acţiunii organizate.