1. CÉGRENDEZVÉNYEK

FSZ_3240

Egy cégrendezvénynek hatásosnak kell lennie. Emléke sokáig kell éljen a résztvevőkben, legyenek azok ügyfelek vagy alkalmazottak. Egy sikeres rendezvény alapfeltétele a kitűnő szervezés és lebonyolítás. Mi nem csak egy termet bocsátunk klienseink rendelkezésére, hanem segítünk a megszervezésben, ötletekkel szolgálunk egy színesebb program összeállításához, egy ele­gánsabb környezet kialakításához.

Konferencia - Sala Mentha

A kiválóan felszerelt rendezvénytermeinkben konferenciák, üzleti tárgyalások, állófogadások, bálok, esküvők és családi ünnepségek rendezhetők.

Technikai eszközök:

  • videoprojektor
  • írásvetítő
  • vetítővászon
  • flipchart
  • video
  • televízió
  • hangosítás
  • mikrofon, hordozható mikrofon
  • telefon, fax, xerox.

Teremkapacitás:

SALVIA Terem : 150 persoane

MENTHA Terem : 40 persoane

SALVIA Terem: 100 persoane

MENTHA Terem: 20 persoane

SALVIA Terem: 60 persoane

MENTHA Terem: 15 persoane

SALVIA Terem: 150 persoane

MENTHA Terem: 30 persoane

SALVIA Terem: 120 persoane

MENTHA Terem: 22 persoane

 

2. TEAM BUILDING

222

 

Egyénre szabott, professzionális animátorok által levezetett játékokkal, kihívásokkal/aktivitásokkal teli team building napokat is szervezünk. Mindezeknek a célja az egyén és a csapat fejlesztése a jobb teljesítmény érdekében, ugyanakkor egy megérdemelt kikapcsolódási lehetőség is.
A team building játékok közt az egyszerű, teremben szervezett aktivitásoktól, a komplexebb, fizikai erőnlétet is igénybe vevő programokig, minden megtalálható. A programok megszervezésében maximálisan kihasználjuk környékünk természeti adottságai. Tájékozódó verseny, lovaglás, kanyoning, íjászat vagy ügyességi verseny csak egy pár a programok széles skálájáról.
Egyszerű vagy komplex, mindezen aktivitások humorral, élményekkel és meglepetésekkel telítettek, és pozitív hatásuk még sokáig felvillanyozza az alkalmazottakat.

 

3. Esküvők, családi ünnepek

Torta_

Szakembereinknek megvan a kellő tapasztalata, hogy tökéletessé varázsolják a fontos napokat. Az első megbeszéléstől, egész addig, míg az utolsó vendég is abban meggyőződésben távozik, hogy egy meseszép eseménynek volt része, szakembereink minden lépésben segíteni fognak, hogy az egyéni kívánságok, a menü, a menyasszonyi torta, a teremdíszítés minden apró részlete megvalósulhasson.

 

4. Kiegészítő programok

225

Többnapos programok esetén, de akár díszvacsorákra is, szívesen szervezünk kiegészítő programokat, melyek feldobják a hangulatot, felejthetetlenné teszik az itt töltött napokat. Legyen szó egy rövid kirándulásról, vagy élő zenéről, zongoraestről a díszvacsora ideje alatt, vagy korcsolyázásról a hotel melletti fedett jégpályán, szívesen leszervezünk kiegészítő programokat a rendezvény sikere érdekében.