Hunguest Hotel Fenyő
Untitled Document
CÉGRENDEZVÉNYEK
Egy cégrendezvénynek hatásosnak kell lennie. Emléke sokáig kell éljen a résztvevőkben, legyenek azok ügyfelek vagy alkalmazottak. Egy sikeres rendezvény alapfeltétele a kitűnő szervezés és lebonyolítás. Mi nem csak egy termet bocsátunk klienseink rendelkezésére, hanem segítünk a megszervezésben, ötletekkel szolgálunk egy színesebb program összeállításához, egy ele­gánsabb környezet kialakításához.

Rendezvénytermeink
A kiválóan felszerelt rendezvénytermeinkben konferenciák, üzleti tárgyalások, állófogadások, bálok, esküvők és családi ünnepségek rendezhetők.

  SALVIA TEREM MENTHA TEREM
Színházterem 150 40
Iskolapad 100 20
U-alak 60 15
Állófogadás 150 30
Bankett 120 22


Technikai eszközök
A professzionális rendezvény-lebonyolítás érdekében video­projektor, írásvetítő, vetítővászon, flipchart, videó, televízió, hangosítás, mikrofon, hordozható mikrofon, telefon, fax, xerox áll vendégeink rendelkezésére.

Díszítések
A rendezvénytermeket igény szerint különleges, egyedi díszítőelemekkel varázsoljuk hangulatossá. Székselymek, virágkompozíciók, egyénre szabott dekorlufik, hangulatgyertyák, mécsesek, ültető- és menükártyák széles választéka áll vendégeink rendelkezésére.

Kiegészítő programok
Többnapos programok esetén, de akár díszvacsorákra is, szívesen szervezünk kiegészítő programokat, melyek feldobják a hangulatot, felejthetetlenné teszik az itt töltött napokat. Legyen szó egy rövid kirándulásról, vagy élő zenéről, zongoraestről a díszvacsora ideje alatt, vagy korcsolyázásról a hotel melletti fedett jégpályán, szívesen leszervezünk kiegészítő programokat a rendezvény sikere érdekében.

Team building
Egyénre szabott, professzionális animátorok által levezetett játékokkal, kihívásokkal/aktivitásokkal teli team building napokat is szervezünk. Mindezeknek a célja az egyén és a csapat fejlesztése a jobb teljesítmény érdekében, ugyanakkor egy megérdemelt kikapcsolódási lehetőség is.
A team building játékok közt az egyszerű, teremben szervezett aktivitásoktól, a komplexebb, fizikai erőnlétet is igénybe vevő programokig, minden megtalálható. A programok megszervezésében maximálisan kihasználjuk környékünk természeti adottságai. Tájékozódó verseny, lovaglás, kanyoning, íjászat vagy ügyességi verseny csak egy pár a programok széles skálájáról.
Egyszerű vagy komplex, mindezen aktivitások humorral, élményekkel és meglepetésekkel telítettek, és pozitív hatásuk még sokáig felvillanyozza az alkalmazottakat.

Esküvők, családi ünnepek
Szakembereinknek megvan a kellő tapasztalata, hogy tökéletessé varázsolják a fontos napokat. Az első megbeszéléstől, egész addig, míg az utolsó vendég is abban meggyőződésben távozik, hogy egy meseszép eseménynek volt része, szakembereink minden lépésben segíteni fognak, hogy az egyéni kívánságok, a menü, a menyasszonyi torta, a teremdíszítés minden apró részlete megvalósulhasson.