Hunguest Hotel Fenyő
Untitled Document
ÉTKEZÉSI LEHETŐSÉGEK
Melissa terem
Vendéglőnkre a nemzetközi és a hagyományos konyha kombinációja jellemző. Nálunk a kényelem és a hagyomány, a szórakozás vagy az üzleti vacsora kellemes együttesét fogja megtalálni.
A szálloda étterme a Melissa teremben szolgál büféreggelivel és a la carte kínálattal. Menülapunkon nemzetközi, magyaros és tájjellegű ételkínálatot találhat meg a kedves vendég. Az egészséges konyha kedvelőinek is van különleges ajánlatunk.

Ízelítőt a kiemelt fogásainkból itt találhat.

Daphné Café
Az előtérben a 40 fő befogadására kialakított Daphné Café gazdag italválasztékkal, koktélokkal, kávéval és süteményekkel áll a vendégek rendelkezésére. Baráti csevegéseknek, üzleti tárgyalásoknak biztosít kellemes környezetet bárunk.

Ízelítőt a süteményeinkből, koktéljainkból itt találhat.

Szobaszerviz
Egy ízletes reggeli vagy vacsora elfogyasztásához nem kell a szobája kényelmét elhagyja. Reggeli az ágyban vagy egy romantikus vacsora – szívesen tálaljuk mindkettőt szobájában. Szobaszerviz 12 és 23 óra között igényelhető.

 

Családi események, bankettek
Különleges családi eseményekre, rendezvényekre kiválóan alkalmas mind a Melissa mind a Salvia termünk. Egyéni menüsorok, svédasztalok megtervezésében szívesen segítenek szakembereink. A terem ünnepi díszítéséhez székselymeket, léggömböket, virágcsokrokat térítés ellenében biztosítunk.